Onze werkwijze:

1. Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek polsen wij naar uw ideeën en wensen. De situatie ter plaatse wordt uitvoerig bestudeerd en samen wordt er achterhaald welke richting er uitgegaan dient te worden. Wenst u graag een tuinontwerp? Dan brengen wij u in contact met één van onze tuinarchitecten. De tuinarchitect(e) maakt op basis van uw wensen een voorontwerp op.

2. Offerte

Op basis van uw wensen en de situatie ter plaatse wordt een gedetailleerde offerte op maat uitgewerkt. Indien u over een tuinplan beschikt wordt de offerte in samenspraak met de tuinarchitect opgemaakt. Desgewenst wordt de offerte kort toegelicht.

3. Afspraken maken

Na goedkeuring van uw tuinproject worden er duidelijke afspraken gemaakt over de timing en uitvoering.

4. Uitvoering

De uitvoering zelf gebeurd door het professionele team van S&S PROJECTS, in samenwerking met onze deskundige partners. Ook de tuinarchitect wordt nauw betrokken bij de opvolging, in geval van een tuinplan. S&S PROJECTS staat steeds klaar bij vragen of opmerkingen gedurende het project.

5. Nazorg

Na de aanleg van uw tuin is er de mogelijkheid ook de nazorg door S&S PROJECTS uit te laten voeren. Door middel van aangepast onderhoud, waaronder bemesten, snoeien en het beheersen van ziekten en plagen met respect voor het milieu, ligt uw tuin er steeds verzorgd bij.

  Waarvoor wilt u een offerte aanvragen?

  Contacteer ons voor totaalprojecten of voor specifieke opdrachten.


  TuinontwerpTuinaanleg/tuinrenovatieTuinonderhoudPoort/afsluitingTuinontwerp + tuinaanleg/renovatie


  Deadline?

  Locatie?


  Vul hier uw contactgegevens in.


  Naam:
  Telefoonnummer:
  Mailadres:  Adres: