S&S Projects

Wij realiseren totaalprojecten in tuinaanleg.

Alles begint met een idee. Afhankelijk van uw wensen, budget en timing zorgen wij voor een eenvoudig ontwerp, of brengen we u in contact met één van onze tuinarchitecten. Heeft u al een tuinontwerp? Dan kunnen we meteen aan de slag om een gedetailleerde offerte op te maken.

Dankzij onze uitgebreide expertise, duidelijke communicatie en deskundige partners kan u erop vertrouwen dat uw tuinproject kwaliteitsvol en efficiënt uitgevoerd wordt. Dit zowel voor particulieren als bedrijven en (tuin)architecten. Ook de nazorg achteraf kan nauwlettend opgevolgd worden. Door middel van aangepast onderhoud, waaronder bemesten, snoeien en beheersen van ziekten met respect voor het ecosysteem, ligt uw tuin er altijd piekfijn bij!

We doen allerhande tuinwerken:

Naast totaalprojecten kan u ook voor kleinere tuinwerken bij S&S PROJECTS terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aanleg van een nieuwe gazon, het plaatsen van een keermuur, uw oprit of terras aanleggen, grondwerken uitvoeren, een carport plaatsen, uw tuin renoveren, …

Bent u particulier, zakelijke klant of tuinarchitect en bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het uitvoeren van uw projecten? Neem dan zeker contact met ons op.

Waarom kiezen voor S&S Projects?

Kwaliteit & nazorg blijven voor altijd onthouden, lang nadat de prijsafspraken vergeten zijn.

Stiptheid & een duidelijke planning dragen we hoog in het vaandel.

Wij zijn zeer transparant in onze eerlijke prijszetting. Geen verassingen achteraf.

Wij houden van onze job. Geen enkele opdracht is voor ons te min of te veel.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE