Poorten & afsluitingen

Verschillende soorten tuinafsluitingen

S&S PROJECTS is gespecialiseerd in het beveiligen van terreinen en het afschermen van uw tuin. Naast een veiligheidsfunctie heeft een afsluiting vaak ook een esthetische meerwaarde en/of een geluidswerende functie.

Over het algemeen zijn draadafsluitingen en staalmatafsluitingen de standaard. Maar ook andere materialen behoren tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan (hard)hout, composiet, steenkorven, of een natuurlijke afsluiting onder de vorm van een haag of heg.

Op basis van uw voorkeur, budget en noden gaan we samen op zoek naar een kwaliteitsvolle afsluiting die aan uw verwachtingen voldoet.

Staat er op de plaats waar de afsluiting moet komen een oude haag in de weg? Ook hier weten wij raad mee.

De meest geschikte poort?

Om het geheel compleet te maken wordt er vaak voor een poort gekozen. Poorten zijn er in alle vormen, maten en materialen. Zowel standaardpoorten als maatwerkpoorten behoren tot de opties. Afhankelijk van de situatie ter plaatse en uw budget wordt gekozen voor een schuif- of draaipoort, al dan niet geautomatiseerd. Het integreren van een parlofoon of brievenbus behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Heeft u de poort van uw dromen gevonden, of wilt u gewoon een functionele poort? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Waarom kiezen voor S&S Projects?

Kwaliteit & nazorg blijven voor altijd onthouden, lang nadat de prijsafspraken vergeten zijn.

Stiptheid & een duidelijke planning dragen we hoog in het vaandel.

Wij zijn zeer transparant in onze eerlijke prijszetting. Geen verassingen achteraf.

Wij houden van onze job. Geen enkele opdracht is voor ons te min of te veel.

MAAK EEN AFSPRAAK VOOR EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE